A bright, light-filled space complimented with neutral tones and finishes.

The finger-pull access overhead cupboards are finished in a silk melamine, whilst the below cupboards finished in a matte melamine compliment the overheads with brushed chrome handles. In eliminating overhead handles the finished cupboard fronts are able to reflect light and maximise the appearance of space in an already generously proportioned kitchen.

The large pantry cabinetry gives the illusion of the space being larger than it is through extending into the surrounding main living areas. The style, colour and finish of the tile chosen works to relate the existing tiles to the new and modern kitchen renovation.

Careful positioning of appliances make for the ideal working triangle, creating a practical and logical space for both lifestyle and entertaining purposes. The simple, squareform benchtop ensures this kitchen renovation will remain stylish and practical in years to come, particularly for resale and property value purposes.

WordPress Lightbox